wszystko o mini bike i skuterach
Zobaczy się jeszcze nieodpalony jak będzie kiepsko chodził to się skróci ale one są takiej samej długości jak te czarne
EDIT
Więc tak będę montował białe dziś odebrałem kopniak od chromu bardzo ładnie prezentuje się z kapą
Byłem dzisiaj u mielocha i kupiłem stożek chciałem jeszcze sprężynki sprzęgła ale nie mieli na piątek może będą
Foto stożka
A tu w speedzie
Króciec jest aktualnie w trakcie polerki
EDIT
Więc tak odebrałem wczoraj plastiki a dziś powklejałem we wloty siatkę
Oraz zrobiłem podświetlenie na listwie led
Do soboty prawdopodobnie zostanie złożony
Nowe fotki niestety nie było gdzie pojechać zrobić foto bo pogoda nie sprzyja
Komentować
EDIT
Dziś pogoda dopisała i przejechałem się speedem trzeba jeszcze tylko zrobić drobną regulacje gaźnika i będzie dobrze :yes: Oraz przykleiłem naklejki i zamówiłem sprey do przyciemniania klosza
Trzymajcie foto i filmik jak audio gra i jak speed chodzi
Tutaj filmik nawet słychać pierściąki
http://www.youtube.com/watch?v=U-hV7JpG_QEurl
Komentować
EDIT
Zamontowałem ten amorek i o wiele lepiej się jedzie i fajnie wygląda doszły jeszcze naklejki speedfight.pl a no i oczywiście seryjny amorek na sell
:yeah:
EDIT
Dziś przyszła paczka z gaźnikiem oraz ssaniem stage6
Mam takie pytanie jak gdzie podłączyć olej i paliwo olej to podejrzewam ze z przodu tu gdzie jest zaślepione a paliwo pomóżcie
Dziś pojechałem po króciec do mielocha i kupiłem Top Racing gdyż od speeda 100 nie mogłem dostać Niestety jeszcze nie odpalony bo wężyk od dozownika był za krótki i muszę jutro kupić a i króciec wypolerowałem na zewnątrz
Sorry za jakość robione na szybko
UP
Dziś przyszło do mnie sprzęgło Hebo R Racing zobaczymy jak się będzie sprawować
:yeah: