wszystko o mini bike i skuterach
Cześć! To ja jak zapewne wiecie . Dzisiaj wpadłem sobie na taki pomysł jak bylem w domu żeby założyć temat na naszym kochanym forum! I tak sobie pomyślałem żebyśmy pisali wstawiali fotki aktualnego stanu naszych małych pociech (znaczy skutery to nie małe) No to ja zacznę jako niby tako założyciel tego wątka:
Mój mini stoi sobie bez kola ,bez silnika, gaźnik rozebrany , hamulce ulepszone ,polerka i wgl foty nie wstawię bo taśma od migawki w aparacie się przetarła i mam problemy z fotkami ... A więc do dzieła Pozdrawiam z gorącego zakątka Słonecznej Polski!
Siemka. No to ja jako drugi. Moje 3 moto są teraz w opłakanym stanie:
1: Peugeot Speedfight ac
Stoi bez kilku plastików, akumulatora, wariatora, paska, cylindra, głowicy, tłoka, połowy kabli i tak dalej.
2: Mini bike
Stoi w wielu kawałkach. Połamane plastiki po wypadku, rozebrany silnik, rozwalone koło tylne, uszkodzone widły, brak łańcucha, w ogóle cały pobijany.
3: Midi bike
Krócej będzie napisać co na nim jest. Widły, kiera, kilka plastików i jakieś kable.
Pozdro
Eehhh, ja chciałem wstawić jeszcze przed nowym rokiem zdjęcia mojego miniego ale wgl z czasem się nie wyrabiam ... a jeszcze dzisiaj rozwiercanie dziury od śrub gwintowej trzymającej obudowy tłumika i wgl ..
Nowy użytkownik
MA KTOS NA SPRZEDAZ TYLNE KOLO >?? GLOWNIE CHODZI MI O TA PÓLOSKE;/